Tomtkö

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Tomtkön är till för de privatpersoner som vill bygga ett hus för eget boende, på en av de tomter som Trollhättans Stad tar fram och säljer via tomtkön.

 

Här kan du ansöka om en plats i tomtkön

E-tjänsten kan endast användas av huvudsökande, med tillgång till e-legitimation. Tänk på att du ska ange en medsökande om den personen sen ska stå med på köpehandlingarna den dagen det blir aktuellt med att köpa en tomt. Du betalar för din plats direkt i tjänsten via Swish eller kort. Att anmäla sig till tomtkön kostar 400 kronor per kalenderår. Innan du anmäler dig till tomtkön är det viktigt att du läser våra tomtköregler.

Här ser du din köplats

Se min köplats

Förnyelse av din plats

Din plats i tomtkön är giltig under ett kalenderår. För att behålla platsen i tomtkön även nästkommande år måste du förnya din plats i förskott senast 31 december. I november skickar vi ett mejl till samtliga huvudsökande i tomtkön, med en länk för att betala årsavgiften för kommande år. Huvudsökande kan under samma period gå in under Mina sidor/ Mina köplatser och göra betalningen.  Du ansvarar själv för bevakning av e-post och att betalning till tomtkön sker.

 Mina Sidor - Mina köplatser - Visa köplats - Betala köavgift


Gå ur tomtkön

Om du inte längre vill stå kvar i tomtkön behöver du inte göra något. Din plats i tomtkön, kommer du automatiskt avregistreras efter nästkommande årsskifte.

 

Behandling av personuppgifter

Personuppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagar. Personuppgiftsansvarig är Kommunstyrelsen. För mer information och kontaktuppgifter besök kommunstyrelsen (extern länk, öppnas i nytt fönster)

 

Följande behövs för e-tjänsten

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa