Boendemiljö: Anmälan om störning

LÄS MER

En anmälan om boendemiljö kan handla om lukt, vedeldning, buller från fläktar, höga ljudnivåer, mögel i badrum, låg/hög temperatur, bristande ventilation eller liknande frågor. Det kan också röra störningar utomhus.

  1. Ta i första hand kontakt med din fastighetsägare eller bostadsrättsförening eller direkt med den person eller verksamhet som orsakar störningen.
  2. Får du inte hjälp av den ansvarige kan du göra en anmälan till Samhällsbyggnadsförvaltningen. Använd gärna vår e-tjänst eller blankett för detta.
  3. Du kommer att bli kontaktad av Samhällsbyggnadsförvaltningen.

Handlingar som kommer in till Samhällsbyggnadsförvaltningen är offentliga och vi kan, efter sekretessprövning, vara skyldiga att lämna ut uppgifter. Det händer att vi skickar en kopia av gjord anmälan till fastighetsägaren.

Tänk på

Om du vill vara anonym ska du inte nämna ditt namn eller på något sätt avslöja vem du är. Då får du själv ansvara för att hålla kontakten med oss. Om du lämnar ditt namn till oss innebär det att du inte är anonym i ärendet.

Relaterad information

Hur du gör vid problem med inomhusmiljön

Behandling av personuppgifter

Personuppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagar. Personuppgiftsansvarig är Samhällsbyggnadsnämnden. För mer information och kontaktuppgifter besök Samhällsbyggnadsnämnden (extern länk, öppnas i nytt fönster)

Frågor om e-tjänsten

Kontaktcenter - en väg in
kontaktcenter@trollhattan.se
0520-49 50 00

Fråga om inloggning

Det är frivilligt att logga in. Om du loggar in kan vi förifylla frågor med uppgifter vi hämtar från Skatteverket.

Du kan även se dina inskickade uppgifter under Mina sidor.

Gå vidare utan inloggning

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa