Föreläsningsvecka psykisk ohälsa/suicidprevention

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Våga psynas, våga pse

Vecka 37 arrangerar Trollhättans Stad en vecka med föreläsningar inom området psykisk ohälsa och suicidprevention. Årets fokus kommer vara utmattning/utmattningssyndrom, skolnärvaro/frånvaro samt psykisk livräddning.  Veckan startar med den nationella suicidpreventiva dagen den 10 september  och avslutas den 12 september. Under föreläsningsdagarna 11 och 12 september kommer det arrangeras en minimarket utanför Sessionsalen i Stadshuset  där aktuella verksamheter medverkar. Det kommer även att finnas fika att köpa samt försäljning av alster producerade av våra dagliga verksamheter.

Välkommen att anmäla dig till föreläsningarna!

Under veckan kommer det att erbjudas föreläsningar med olika fokus både för medarbetare i Trollhättans Stad samt till allmänheten. Föreläsningarna kommer att hållas i Folkets hus och i Sessionssalen i Stadshuset där det också kommer att hållas en liten minimarket där interna och externa verksamheter visar upp sig. 

I denna e-tjänst anmäler du dig till det/de utbildningstillfällen som du vill gå på.

Avbokning

Vid förhinder, vänligen avboka din plats så snart du vet så att vi kan erbjuda någon annan din plats!

 

Behandling av personuppgifter

Personuppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagar. Personuppgiftsansvarig är Omsorgsnämnden. För mer information och kontaktuppgifter besök Omsorgsnämnden (extern länk, öppnas i nytt fönster)

Frågor om e-tjänsten

Kontaktcenter - en väg in
kontaktcenter@trollhattan.se
0520-49 50 00

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa