Felanmälan

LÄS MER

Ibland upptäcker du som invånare eller besökare felaktigheter och problem före vi gör det. Du kan hjälpa oss genom att göra en felanmälan så vi kan åtgärda saken så snabbt som möjligt. Det här gäller felanmälan som rör exempelvis gator, parker, anläggningar. 

Det här kan du felanmäla till oss

Trollhättans Stad ansvarar för skador, funktions- eller skötselbrister som rör gator och vägar (inkl. vinterväghållning), gatubelysning, parker, naturmark, lekplatser, idrottsanläggningar, motionsspår och övriga anläggningar som ägs av Trollhättans Stad.

Gör din felanmälan i webbformuläret via den gröna knappen.

Invasiva arter felanmäls så här

Invasiva arter rapporteras på sidan invasivaarter.nu. Enklast är att göra det med hjälp av mobilen på plats vid arten. Staden får tillgång till informationen som lämnas här. Ingen inloggning behövs men dock en tydlig bild.

Du kan även felanmäla på följande sätt

Telefon, dagtid 8.00-16.30: 0520-49 50 00.

Övriga tider, larmcentral och jour: 0520-197 80.

För felanmälan av annat

För felanmälan av eller synpunkter och frågor gällande el, elbilsladdning, solceller, vatten, fiber, biogas, fjärrvärmeanläggningar, avlopp, sopor, sophantering och avfall och återvinning, kontakta Trollhättan Energi.

Telefon: 020-89 90 00
E-post: kundservice@trollhattanenergi.se
Akuta ärenden: 0520-49 74 00

 

Behandling av personuppgifter

Personuppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagar. Personuppgiftsansvarig är Samhällsbyggnadsnämnden. För mer information och kontaktuppgifter besök Samhällsbyggnadsnämnden (extern länk, öppnas i nytt fönster)

Frågor om e-tjänsten

Kontaktcenter - en väg in
kontaktcenter@trollhattan.se
0520-49 50 00

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa